2009. március 27., péntek

Kettecskén



...lassacskán. Ez csak egy a -ma összeszámoltam- minimó 10 "projektből", amit csinálgatok. Oszt sikerült összeszednem egy akkora ínhüvelygyulladást, mint ide Lacháza. Szerintetek? Szerintem kész se lesznek sose, meg a kezem sem gyógyul meg soha. Ez egy gordiuszi csomó. De jó nagy.

8 megjegyzés:

Ági mama írta...

Imádom ezeket a bogyókat!!

Marta írta...

Szia!
Én is imàdom a bogyokat, amiket készitesz, az összeset!

Fejböl nyomod ezeket vagy vannak hozzà füzésmintàid?
Csak azért kérdezem, mert én is szeretnék fejlödni a bogyokészités terén. Igaz nekem sajnos nem àllnak rendelkezésre delicak és a különbözö méretü gyöngyök beszerzese is elég nehézkes.

Marta írta...

Ja, és még egy kérdésem van :)
Ezeknek a bogyoknak a közepe üreges vagy teszel bele megfelelö méretü fagolyot/gyöngyöt?
Köszi

kandy írta...

Ági mama, köszi!Márti, ahogy többször leírtam már, mostanában képről fűzök, az csigáz fel igazán. Nem, nem üreges, mindegyikben megfelelő méretű fagolyó, kocka stb. van. Neked is nagyon köszönöm a dicséretet.

Edit gyöngyei írta...

Szupi, hogy gyűlnek és jobbulást akezednek.

Marta írta...

Köszönöm a vàlaszod. Én is szeretek képröl füzni :) Legutobb egy Hera bogyot füztem (még nincs rola kep, de ha lesz fel teszem a blogomra)es mivel nem volt kellö meretü fagolyom igy üregesen hagytam es eleg jol tartja magat.

kandy írta...

Mártiiiiiiii! Most begyalogoltam a blogodba és "összeraktalak". Minden műved gyönyörű, de korábban elmentettem a nemzeti színű golyókat, de nem emlékeztem, kitől. Most kiderült. Eszméletlenmarhajógyönyörűséges. Látod, én még gyűjtöm az erőt a Herához, meg a McCabés bogyókhoz. Pedig mindenem adott hozzá.

Marta írta...

McCabést még én sem csinàltam. Asszem nincs is hozzà utmutatom, de a Héra csak nehéznek tünik, de igazàndibol adja magàt.