2009. március 24., kedd

Kis virágos avagy a tolvaj szarka



Jaj-jaj, már megint loptam. Muszáj volt. Mentségemre legyen mondva, hogy kész ékszert kellett kopiznom és megdolgoztam érte, mire - gondolom, szeretném - elnyerte az olyan formáját, amilyen Domiboué. Köszi, Domi! Szóval ezt színre, szagra, méretre... egy az egyben -elcsakliztam. Kincseket bír lelni olykor az ember. Pedig eddig is a megfelelő mappában lapult, csak nem vettem észre. Jó, de csak négy szemem van.

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia Kandy!

Megtöröm a jeget és olvasó üzemmódomból előbújva közlöm, hogy nagyon tetszenek a munkáid.

Nagyon jól csinálod, amit csinálsz, és szerintem mindannyian ilyen vagy olyan módon, szándékosan vagy akaratlanul lopkodunk másoktól, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartjuk tiszteletben a szerzőt, csak hát a meglátni és megszeretni...elve gyarló emberi természetünkből eredően nagyon birtokló módon működik, és mindent ami szép szeretnénk magunknak is!:) Ez így volt és így lesz amíg két ember van a világon!

Csodálatos ez a bogyód is, alkalomadtán lophatom az elcsent ötletet?:)))

BéKata írta...

Emesével tökéletesen egyetértve, csak annyit mondok: KIRÁLY!!!!!
(Ja, és igen, örültem!!!! :-))

Dóra írta...

Imádni való :))

Edit gyöngyei írta...

Kandi megint ámulatba ejtettél ezzel csodás kis bogyóval csorog a ny-lam olyan szép ha készítettél mintát elküldöd nekem ? puszi edit

Ági mama írta...

Fantasztikusak a bogyóid! és az összes többi munkáid is!!!

Kata írta...

Nagyon édes ez a kis golyszi!!!!!!! :))))))

kandy írta...

Kedves mindenki! Nagyon szépen köszönöm.
Bemese: Teljesen igazad van, akkor csinálok ilyet, ha tökéletesnek találok valamit, ill. szíven üt nem csak a minta, de a szín is. Mégis, lehetnek olyanok, akik azt mondják, a tehetségtelen, csak erre futja neki.
Edit, kedves! Mint írtam, loptam a mintát, sokat dolgoztam a megfejtésével, kísérletezgettem, de mintát én még soha nem készítettem. Egy ideje számomra az a kihívás, ha valamit képről meg tudok fejteni. Az én képességeim ebben merülnek ki.