2009. április 3., péntek

Juhéjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!

Újra él ez az anyaszomorító (= PC), de csak félig. A minták megvannak, hál' isten, de a fotómasinámat nem eszi.
Biztos sokat segített a szurkolás. Mindenkinek nagyon köszi még 1x.

3 megjegyzés:

BéKata írta...

No, ennek én is nagyon örülök, hogy újra vannak ékezetek, mert olyan bánatos voltál miattuk!!! Viszont ha a fotómasinád nem eszi, akkor fénykép helyett egy leírást kérünk, hogy éppen mit okoztál éjjel 2-3 között. Aztán majd használjuk a fantáziánkat... :-)))

kandy írta...

Kac-kac! Humoránál tetszik lenni a hölgynek. Meg amúgy sem vagyok a szavak embere (végtére is magyartanár vagyok eredetileg). Ja és már-már vakon fűzök, mert a szemem is bedurrant. Mi jön még?! Szerintem hamarost az orvosi ló sírva fog könyörögni a receptért.
Szóval, ezen idő alatt akár be is fejezhettem volna egy csomó félkész darabot, de inkább vadásztam a Mac-kel is egy új mintát, abból csináltam egyet éjszaka, kettőt meg reggel óta. Ez konkrétan a fele, de már meguntam.
Csinálgatom az "ez milyen"-ből a nekem legjobban tetszőt (jelen állás szerint hárman vannak). Ezt nem kell elképzelni, mert látható, a többit meg most komolyan, hogy írjam le? Te lány, bohócot akarsz csinálni belőlem, én meg majdnem hagyom.

BéKata írta...

Drága Kandy, isten őrizzen attól, hogy bohócot akarjak csinálni belőled, hisz tenmagad és az általad okozott bogyók nagy tisztelője vagyok!!! Csak gondoltam milyen mókás lenne.... na, tényleg csak vicceltem - bár, ha jól belegondolok... :-)))))))))
És érdekes, de valahogy éreztem, hogy hivatalosan is közöd van a magyar nyelvhez. Én is abból élek, csak nem tanítom (milyen kár, hogy nem a gyöngyfűzésből, brühühü!!!).