2009. július 21., kedd

Gordiuszi


Szerintem ez kibogozhatatlan. Én, aki szögletes, szimmetrikus vagyok, hogy találtam ki és ragaszkodtam is hozzá, hogy ilyen féloldalas legyen?
A másik (ez megért egy külön képet is), első perctől tudtam, hogy egy két lyukú kapocsra lesz szükségem, de nem találtam a neten se, ill. egyet, de az nem is erre való volt. Meg egy darab kapcsot rendelni-luxus, nem?
Aztán kész lett és én elkezdtem matatni, tul.képp. csak azért, hogy a végeit lezárjam (nem zártam le nyilván), oszt megláttam ezt a tüneményt. Olyan messze áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. De ÉN vettem. Néha elragadtatom magam, nem is értem. Aztán meg csodálkozom, szabadkozhatok. Mindegy, gondoljátok csak, hogy ilyen elfusizott ízlésem van.
Mire való a hosszú haj?

19 megjegyzés:

Marta írta...

Szuper ez a hurkàd. Talàn egyszer én is ràszànom magam, hogy disznot vàgjak :D A hosszu haj mire valo, azt sajnos en nem tudom, de te talàn elàrulod nekünk, hogy szerinted mire valo. :?

kandy írta...

Mártus! Neked is hosszú hajad, nem? Pl. arra, hogy eltakarja ezt a csatot. De ha írsz egy emil címet, bővebben is kifejthetem.

Erga írta...

Nekem tetszik a nyaki is meg a kapocs is, hosszú hajam sincs, de én simán hordanám így is, mert szép.

Tiszi írta...

Andi! Szerintem nem kell titkolni ezt a csatot. Egész pofás és pont ide való. :) Tetszik a csomód is. :)

kandy írta...

Erga, Tiszi! Aranyosak vattok, köszönöm a "vigasztalást". Amúgy sincs más, úgyhogy jónak kell ennek a csatnak lennie.

Edit gyöngyei írta...

Én ezzel a csattal is elfogadnám nekem okés pedig igen rövid a hajam

Névtelen írta...

Egyfolytában azon vigyorgok, hogy a takács-csomót úgy látszik kizárólag cérnára kötni problémás :DDD
Horgolni, vagy fűzni - mint a tied - egyszerű... :)))
Nagyon szép!!!

Unknown írta...

Drága Kandy! Folyamatosan remekelsz és ne bántsd a kapcsot, kellett az oda! És még mindig szeretem az agymenésedet, legalább annyira mint a munkáidat!!:)

Maya írta...

Fantasztikus, és mennyi mennyi újdonságot tudsz fűzni ebből a klassz mintából, én még mindig tartogatom, akkora nálunk a nyüzsgés, ehhez áhítat kell!!!

Marta írta...

Nekem màr csak félhosszu, vàlig se érö a hajam. Még tavasszal levàgattam. Egyébként én amiota fülbevalot is készitek a làncaimhoz mindig összefogva hordom a hajam. Mert különben a kutya nem venné észre hogy fülbevalo van a fülemben ;-)

Marta írta...

... és az elözöböl az következik, hogy neked meg kontyba kell kötnöd a hajad, hogy a lànc csatja teljes szépségében érvényesülni tudjon. (Feltételezem neked hosszu a hajad)

Kata írta...

Nagyon tetszik!
Kérlek nézz be a blogomba, egy kis meglepi vár rád :)

nell írta...

Nagyon tetszik, óriási ötlet, és ooolyan szép Kandy-s az egész, csatostól-mindenestől:)

Ági mama írta...

Bárcsak én is ilyen elfusizott lennék mint Te!!

kandy írta...

Editke, köszi!
Fidji! Vigyorogjál csak (a kicsiken), te úgy is mindent tudsz, jobban tudsz!!! Egyébként én takácscsomót csak züldfülű koromban csináltam (egész pontosan megtanultam), de SOHA nem használom. Mindig elfűzöm a szálat, aztán újat kezdek. Nem toldozgatok-foldozgatok. Legalább eggyel kevesebb "csont" van a munkáimban.

kandy írta...

Mese, Maya, Kata, nell: köszke szépen!

kandy írta...

Jaj, Editke, majdnem kimaradtál! Neked is köszönöm!!!

kandy írta...

Mártiii! Tessék frissíteni a fotódat, de azonnal. Én nem igazán hordok fülbevalót (csak a kis hagyományosakat-arany), de felkötve hordom a loboncomat a meleg, meg esztétikai okok miá. Azt vélelmezem, hogy így jobban nézek ki, de ez nem igaz. Viszont praktikus.
(Mondanám, "korai még a konty nekem", de ez sem igaz).

rongyilla írta...

jó ez a csomó, de én is a szögletes fajtából való vagyok :-)
magamnak nem csinálnék ilyet, szerintem
bár régebben a fülbevalókat sem szerettem, mostanság meg...